top of page

Privacy

verklaring

Bekijk onze privacy verklaring

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 2 februari 2024.

 

Bij Getdialog B.V. (‘Dialog’) hechten we veel waarde aan jouw privacy. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving over privacy, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (‘AVG’). Dit betekent dat wij:

 

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;

  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden;

  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van jouw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn;

  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken;

  • Jouw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

 

Jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacy- en cookieverklaring leggen we uit wat wij bij Dialog allemaal doen met informatie die wij over jou te weten komen, wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening of wanneer je onze website www.getdialog.io bezoekt.

 

Als je vragen hebt of wilt weten welke gegevens wij precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die je onderaan de privacy- en cookieverklaring kan vinden.

 

Contact

Je kan op verschillende manieren met ons in contact komen en ons vragen stellen of aanvragen doen. Ook mag je ons altijd jouw feedback geven. Om jouw vragen te kunnen beantwoorden of jouw verzoeken te beantwoorden, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Je kunt op verschillende wijzen contact met ons opnemen. Dit kan door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Hiervoor verwerken wij van jou de volgende persoonsgegevens: 

 

  • Voor- en achternaam 

  • Telefoonnummer (optioneel) 

  • E-mailadres (optioneel) 

  • Bedrijfsnaam (optioneel)

  • Eventuele persoonsgegevens die je zelf in het bericht invult 

 

Wij gebruiken deze gegevens om je verzoek netjes af te handelen. Wanneer je contact met ons opneemt, verwerken wij de gegevens op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze gegevens zo lang als naar de aard van de vraag of de inhoud van de mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan of voor de juiste registratie van jouw gegevens noodzakelijk is.

Ons platform

Als je bij ons de Dialog applicatie afneemt verwerken wij een aantal persoonsgegevens om de dienst te kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij op deze manier contact met jou opnemen voor het uitvoeren van de dienst. Wij verwerken voor het leveren van onze diensten:

 

  • Voor- en achternaam

  • (Zakelijk) e-mailadres

  • Telefoonnummer (optioneel)

 

Deze gegevens verwerken wij op grond van uitvoering van de overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat onze dienstverlening is gestopt. Een aantal van deze gegevens bewaren wij langer in overeenstemming met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

 

Aanmaken account en support

Wanneer je gebruik wilt maken van onze software heb je eerst een account nodig. Hiervoor maakt bijvoorbeeld je werkgever, een collega of een Dialog medewerker een accountnaam voor jou aan en maak jij zelf een wachtwoord aan.  Binnen dit account kan je ook support van de software aanvragen. We verwerken bij de aanvraag van een account en de support de volgende gegevens:

 

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • E-mail adres

  • Telefoonnummer

  • Eventuele persoonsgegevens in de berichten die je met ons deelt

 

Deze gegevens verwerken wij op grond van uitvoering van de overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat je account is opgeheven. Een aantal van deze gegevens bewaren wij langer in overeenstemming met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

 

Inloggen Account

Nadat je een account hebt aangemaakt moet je inloggen op je account om de software te gebruiken en je informatie in te zien. Bij het inloggen gebruiken wij van jou de volgende gegevens:

 

  • Inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord)

 

Deze gegevens verwerken wij op grond van uitvoering van de overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat je je account opheft.

 

Nieuwsbrief

Wij hebben een nieuwsbrief en je wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met interessante inzichten over omgevingsmanagement, nieuwe releases en evenementen. Je kan je op onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken we de volgende gegevens:

 

  • Naam

  • E-mail adres

 

Wij verwerken deze gegevens op basis van jouw toestemming. We bewaren deze informatie zolang je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief.

 

Het abonnement op de nieuwsbrief kun je op ieder moment opzeggen. Je kunt je op elk moment uitschrijven via de afmeldlink die in de nieuwsbrief staat. Op het moment dat je je afmeldt, behouden wij je gegevens voor maximaal 30 dagen.

 

Aanvragen demo

Op onze website kan je een demo aanvragen. Deze demo laat zien wat Dialog allemaal voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Bij het aanvragen van een demo gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

 

  • Naam

  • Telefoonnummer (optioneel)

  • E-mailadres

 

Deze gegevens verwerken wij op grond van de voorfase van de mogelijke overeenkomst die wij met jou hebben. Wij gebruiken deze gegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen over het geven van de demo.  Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat je je de demo hebt ontvangen.

 

Aanvragen trial

Op onze website kan je een proefperiode van 30 dagen van Dialog aanvragen. Tijdens deze proefperiode kan je Dialog gratis uitproberen en ondervinden of Dialog bij jouw persoonlijke werkstijl en omgeving. Bij het aanvragen van een proefperiode gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

 

  • Naam

  • E-mail adres

  • Telefoonnummer (optioneel)

  • Naam organisatie (optioneel)

 

Deze gegevens verwerken wij op grond van de voorfase van de mogelijke overeenkomst die wij met jou hebben. Wij gebruiken deze gegevens zodat wij de trail met jou kunnen beginnen en contact met jou kunnen opnemen over de voortgang van de trail. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat je je de trial hebt ontvangen.

 

Analyses

Dialog maakt gebruik van analytische tools. Hieronder kan je meer informatie vinden over het gebruik van deze tools.

 

Analyses op het platform

Wij maken gebruik van verschillende analytische tools om jouw gebruik van Dialog bij te analyseren. Wij doen dit om je beter van dienst te kunnen zijn in je gebruik met Dialog, voor support vragen en om Dialog te kunnen verbeteren. Wij verwerken de volgende gegevens voor deze analyses:

 

  • Klikgedrag

 

Deze gegevens van de analyses op het platform en de nieuwsbrief verwerken wij op grond van jouw toestemming. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat onze dienstverlening aan jou is gestopt.

 

 

Analyses op de nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies om bij te houden of jij onze nieuwsbrief opent. Onderaan deze privacyverklaring vind je welke cookies wij hiervoor gebruiken. Wij doen dit om voor marketingdoeleinden en om onze nieuwsbrief te kunnen optimaliseren. Wij verwerken voor deze analyses:

 

  • Klikgedrag

 

Deze gegevens van de analyses op het platform en de nieuwsbrief verwerken wij op grond van jouw toestemming. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar nadat onze dienstverlening aan jou is gestopt of jij je nieuwsbrief hebt opgezegd.

 

Solliciteren voor een baan bij Dialog

Je kan bij ons solliciteren. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens wanneer je bij ons solliciteert:  

 

  • Voor- en achternaam  

  • E-mail adres

  • Adresgegevens

  • Woonplaats

  • CV en de gegevens die hierop staan 

  • Gegevens uit de motivatiebrief 

 

Bovenstaande gegevens zijn nodig zodat wij contact met je kunnen opnemen over je sollicitatie en kunnen beoordelen of je geschikt bent of kan zijn voor de betreffende functie. Wij gebruiken deze gegevens ter voorbereiding op het eventueel sluiten van een arbeidsovereenkomst.   

 

Wij bewaren jouw gegevens uiterlijk vier (4) weken als blijkt dat je de functie niet hebt gekregen. We kunnen je vragen om de gegevens langer te bewaren omdat we wellicht in de toekomst een passende functie voor je hebben. We vragen dan je toestemming om de gegevens nog één (1) jaar te bewaren voor onze vacature-alert. Je kan je toestemming op ieder moment intrekken door ons een e-mail te sturen. Op het moment dat je bij ons in dienst treedt, bewaren wij je sollicitatiegegevens in het personeelsdossier. 

 

Een onderdeel van de procedure kan een sociale media- en Google-onderzoek zijn. Dit is noodzakelijk om te kunnen waarborgen dat bij het aannemen van nieuw personeel ons imago in stand blijft. Wij doen dit dan ook op basis van ons gerechtvaardigd belang. Wij zoeken hiervoor op jouw naam op Google en je eventuele profielen op diverse sociale media. Dit uiteraard voor zover deze profielen openbaar zijn. Als we een dergelijk onderzoek uitvoeren, zullen de resultaten hiervan met je besproken worden. Mocht je bezwaar hebben tegen dit onderzoek, dan kan je dit per e-mail aangeven op het moment dat je solliciteert. 

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij delen jouw persoonsgegevens enkel met derden, wanneer dit op basis van de huidige wetgeving is toegestaan. Het kan voorkomen dat wij jouw persoonsgegevens aan derde partijen verstrekken, omdat wij hen hebben ingeschakeld om bepaalde gegevens te verwerken als;

  • dat nodig is om de overeenkomst met jou uit te voeren;

  • jij hier toestemming voor geeft;

  • wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben;

  • wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Partijen die in onze of jouw opdracht persoonsgegevens verwerken zijn bijvoorbeeld:

 

  • Mailchimp

  • Zendesk

  • AWS

  • Pipedrive

  • Activecampaign

  • Pipedrive

  • Mozaik

  • Microsoft

  • Webinar Geek

 

Het kan zo zijn dat wij voor onze dienstverlening gebruikmaken van partijen die gevestigd zijn in een land buiten de Europese Economische Ruimte (‘EER’). Wij maken alleen gebruik van een dergelijke partij als een van de volgende situaties van toepassing is:

 

  1. Deze ontvanger is gevestigd in een derde land waarvan de Europese Commissie heeft aangegeven dat het een land betreft dat een passend niveau van gegevensbescherming biedt (een adequaatheidsbesluit).

  2. De ontvanger van de persoonsgegevens biedt passende waarborgen (bijvoorbeeld door middel van EU-standaardcontractbepalingen).

  3. Wij hebben hiervoor jouw uitdrukkelijke toestemming gekregen.

 

WhatsApp Business

Wanneer u uw WhatsApp Business-account integreert voor gebruik in Dialog, geeft u ons toegang tot uw zakelijke account. We gebruiken dit alleen om berichten van WhatsApp op te halen, zodat u vanuit Dialog op die berichten kunt reageren. U kunt deze toegang op elk moment intrekken vanuit de Dialog-applicatie.

 

Cookies
Op onze website gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken, zoals pixels (hierna: cookies) van onszelf en van derde partijen. Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (zoals PC, tablet of smartphone) van de websitebezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat. Wij en derde partijen gebruiken cookies om:

 

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische en functionele cookies).

  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website gebruiksvriendelijker te maken (analytische cookies).

  • Gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien (marketing cookies).

 

 

 

Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van jou:

  • IP-adres

  • Cookie-ID

  • Website- en klikgedrag

  • Referrer-URL

 

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen wij, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om jouw akkoord voor het gebruik van cookies. De complete lijst met cookies vind je daar.

Als je wilt weten wat de cookiedienstverleners met jouw persoonsgegevens doen, lees dan de privacyverklaring van het betreffende bedrijf.

In- en uitschakelen van cookies

In je webbrowser kun je instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer je hiermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van je browser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

 

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen, voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

 

Klikgedrag en bezoekgegevens  
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres, het eventuele debiteurnummer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website.

 

Google Analytics          
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media buttons, welke je doorgeleiden naar de social media platforms. Je krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen het netwerk. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de social medianetwerken. Als je wilt weten wat de social media platforms doen met jouw persoonsgegevens, lees dan de privacyverklaring van het desbetreffende netwerk:

 

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer ons bedrijf of website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacy- en cookieverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen aan je door te geven.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kun je onderaan de verklaring vinden.

 

Je hebt de volgende rechten:

 

  • Recht op inzage: Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, in te zien.

  • Recht op rectificatie: Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, te corrigeren of aan te vullen, indien deze onjuist of onvolledig zijn.

  • Recht van bezwaar: Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en tegen direct marketing.

  • Recht op verwijdering: Je kunt ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verwijderen.

  • Recht om je toestemming in te trekken: indien je ons toestemming hebt gegeven om persoonsgegevens te verwerken, dan kun je deze toestemming op ieder moment intrekken.

  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten overdragen naar een derde partij.

  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kun je ons verzoeken om het verwerken van jouw persoonsgegeven (al dan niet tijdelijk) te beperken.

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat wij geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Wij zullen in principe binnen een maand aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter met maximaal twee maanden worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij je daarvan tijdig op de hoogte stellen.

 

Klacht indienen

Als je een klacht in wil dienen over het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je een e-mail sturen naar privacy@getdialog.nl Wij pakken elke klacht intern op en communiceren dit verder met je. 

 

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Voor Nederland heet deze de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Getdialog B.V.

Bolkensteeg 19

5103 AA Dongen

E-mailadres: info@getdialog.nl

KvK nummer: 73385476

 

rutger-roze.png
bottom of page